Detta är ett engångsköp och är INTE ett abonnemang. Om du vill motta flera beställningar, kommer du behöva lägga flera beställningar själv.

Hur använder jag FatKiller™ och hur många kapslar innehåller en förpackning FatKiller?

En förpackning FatKiller innehåller 60 kapslar, vilket räcker för en månads kur. Rekommendationen är att använda två kapslar per dag (en på morgonen och en på kvällen) efter en måltid.

Hur fungerar FatKiller™?

FatKillers™ huvudingredienser är grönt kaffe och Garcinia Cambogia. Båda ingredienserna samverkar naturligt med din kropp och stimulerar kroppens enzymer. Båda ingredienserna stimulerar kroppen att arbeta snabbare, bränna mer fett och öka kroppens energinivå. Genom att öka ämnesomsättningen, kommer din kropp att bränna kalorier snabbare och minska risken för att kalorier lagras som fett i kroppen.

Hur länge varar FatKiller™-kuren?

De första effekterna från FatKiller™ blir synliga inom den första veckan som du tar kuren, men för att kunna njuta av resultatet till fullo, är en hel kur – vilken är tre månader – perfekt. Vänliga notera att det, på grund av individuella skillnader i ämnesomsättningen, kan ta olika lång tid att uppnå ett perfekt resultat.

Vad är FatKiller™?

FatKiller™ är ett speciellt utvecklat diettillskott som hjälper din kropp att öka ämnesomsättningen och minska aptiten. Det här tillskottet består helt och hållet av naturliga ingredienser, vilka effektivt ökar din energinivå. FatKiller™ har testats kliniskt, liksom huvudingredienserna, på både kvinnor och män under en 8-veckorsperiod. Testade personer som tog FatKiller™ minskade i vikt tre gånger så snabbt som de som hade tagit en placeboprodukt.

Är det säkert att FatKiller™ kommer att fungera för mig?

Vi har många nöjda kunder. Det är faktiskt så att ¾ av våra kunder kommer tillbaka för att handla hos oss. Det är din garanti för att många människor är nöjda med FatKiller – precis som du kommer att bli. Det som är viktigt för oss är att du blir nöjd!

Om jag beställer nu, när får jag min artikel?

Om du beställer före klockan 20:00, kommer ordern att skickas påföljande dag. Om du beställer efter klockan 20:00 kommer din order att behandlas och skickas inom de närmaste två arbetsdagarna.

Innehåller FatKiller™ olagliga droger?

Nej. FatKiller™ innehåller endast naturliga och lagliga ingredienser. FatKiller™ följer Europaparlamentets förordning EF nr 1924/2006 20:e december 2006 om livsmedel och hälsomässiga krav på mat. Ingen av FatKiller’s™ ingredienser är klassad som dopingpreparat.

Har vi en returpolicy?

Ja, du har 14 dagar på dig att returnera produkten, räknat från och med den dagen som du får din order. Produkten måste vara oanvänd när du returnerar den till vårt lager.

Hur levererar vi våra varor?

Vi gör allt vi kan för att säkerställa att ditt paket ska levereras på ett diskret sätt – och punktligt förstås – ditt paket kommer att levereras av din lokala brevbärare. När du beställer från se.fatkiller.nu, kan du lita på att ditt paket levereras säkert till din dörr, i tid och i en diskret förpackning.
Leveranstid på alla paket är 1–3 dagar.

Hur länge varar effekten av FatKiller™-kuren?

Effekten som uppnås när du använder FatKiller™ är permanent och försvinner inte när kuren är avslutad. Produkten orsakar ingen jojo-effekt och dess resultat varar långt efter kurens slut.

Behöver jag ändra någonting i min aktuella livsstil när jag använder FatKiller™?

Det är inget måste. När du använder FatKiller™ behöver du inte sluta dricka alkohol eller röka cigaretter. Men precis som med andra viktminskningskurer, är det alltid bra att hålla en god diet och motionera eftersom du når ett bättre resultat på kortare tid.