Detta är ett engångsköp och är INTE ett abonnemang. Om du vill motta flera beställningar, kommer du behöva lägga flera beställningar själv.

Vi hör mycket gärna från dig! Din mening och erfarenhet kan hjälpa oss att bli ännu bättre.
Vill du kontakta FatKiller ombedes du vänligen använda nedanstående kontaktuppgifter.

Vi gör dig uppmärksam på, att du kan hitta de mest förekommande frågor och svar under menyn Frågor och svar

Aliaz
P.O. Box No 7044
75306 Lehmja, Harjumaa, Estonia
Postal Licence No. 221

Hur använder jag FatKiller™ och hur många kapslar innehåller en förpackning FatKiller?

En förpackning FatKiller innehåller 60 kapslar, vilket räcker för en månads kur. Rekommendationen är att använda två kapslar per dag (en på morgonen och en på kvällen) efter en måltid.

Hur fungerar FatKiller™?

FatKillers™ huvudingredienser är grönt kaffe och Garcinia Cambogia. Båda ingredienserna samverkar naturligt med din kropp och stimulerar kroppens enzymer. Båda ingredienserna stimulerar kroppen att arbeta snabbare, bränna mer fett och öka kroppens energinivå. Genom att öka ämnesomsättningen, kommer din kropp att bränna kalorier snabbare och minska risken för att kalorier lagras som fett i kroppen.

Hur länge varar FatKiller™-kuren?

De första effekterna från FatKiller™ blir synliga inom den första veckan som du tar kuren, men för att kunna njuta av resultatet till fullo, är en hel kur – vilken är tre månader – perfekt. Vänliga notera att det, på grund av individuella skillnader i ämnesomsättningen, kan ta olika lång tid att uppnå ett perfekt resultat.