Allmänna köp- och leveransvillkor

FatKiller ägs och drivs av Aliaz Cooperation SIA. Alla priser inkluderar samtliga tillämpliga skatter.

Censur

Om du är under 18 år måste du uttryckligen be din förälder eller vårdnadshavare att ingå köpeavtalet med oss. Det är under inga omständigheter tillåtet att beställa via faktura om du är yngre än 18 år. Om du vill göra en beställning och är yngre än 18 år, vänligen välj en av oss godkänd betalningsmetod i förväg.

Säker betalning via Paypal-formulär

Samtliga betalningar till Aliaz hanteras via en säker anslutning. Denna anslutning är accepterad av samtliga kreditkortsföretag. OBS! Vi behandlar inte din betalning förrän din beställning har skickats. Efter beställningen reserveras beloppet omedelbart på ditt konto för att garantera leveransen.

14 dagars ångerrätt

När du beställer FatKiller har du alltid 14 dagars ångerrätt. Det innebär att du vid retur av beställningen har möjlighet att välja full återbetalning. Observera att vi inte ersätter kostnader för returfrakt. Fraktkostnader står du således för själv.

Det är oerhört viktigt att produkten du returnerar är i samma skick som när du beställde den. I annat fall förbehåller vi oss rätten att avvisa din retur. Om du vill returnera en produkt, vänligen kontrollera att produkten är i originalskick.

Det är helt och hållet ditt ansvar att försändelsen kommer fram till vårt lager i oskadat skick.

Om din beställning skickats med fri frakt, kommer du att debiteras för den faktiska fraktkostnaden. Du måste alltså betala för fraktkostnaden om du väljer att returnera produkten.

För att returnera en försändelse, vänligen kontakta vår kundtjänst för att försäkra dig om att du får rätt returinformation och för att undvika missförstånd.

Defekta produkter

I händelse av att din produkt skadats under transporten ersätter vi naturligtvis produkten utan extra kostnad för dig.

Vi kan tyvärr inte erbjuda återbetalning för den skadade produkten. Däremot kommer du att få en ersättningsprodukt.

Kundnöjdhets-/Pengarna tillbaka-garanti
För vissa produkter erbjuder vi kundnöjdhets- och pengarna tillbaka-garanti. Dessa produkter kan du använda såsom föreskrivits och returnera inom 90 dagar efter köpdatum och få pengarna tillbaka. Observera att du måste returnera din beställning inom 90 dagar om du inte är nöjd med köpet. Returer som inkommer efter 90 dagar kommer att avvisas.

Om du önskar returnera en försändelse i enlighet med reglerna för vår kundnöjdhetsgaranti, måste du bifoga en notering där det tydligt framgår på paketet att du önskar använda dig av kundnöjdhetsgarantin. Observera att kundnöjdhetsgarantin endast gäller för kunder som verkligen provat på produkterna. Om produkterna inte använts, gäller istället våra allmänna affärsvillkor.

Leverans

Aliaz strävar efter att garantera leverans vid samtliga beställningar. Dock arbetar varken Aliaz eller deras leveranspartners på helgerna. Leveransgarantin gäller därför endast under vardagar. Vi har som målsättning att leverera samtliga beställningar inom angiven tidsram. Observera dock att förseningar kan ske hos våra leverantörer (t.ex. Omniva). Aliaz uppfyller sin del av ansvaret genom att skicka beställningen inom angiven tidsram från sitt lager. Det är viktigt att understryka att vissa produkter tillfälligt kan vara slut på lagret till följd av hög efterfrågan. Under sådana omständigheter gäller inte vår leveransgaranti.

Orderbekräftelse

När en beställning gjorts skickas denna omedelbart vidare till vårt lager för fortsatt bearbetning. Det innebär att vi som regel inte har möjlighet att göra ändringar i befintliga beställningar, eftersom dessa redan kan ha skickats.

Betalning av faktura

När du har mottagit fakturan tillsammans med produkten, kan du bestämma dig för att behålla eller returnera varan.

Om du betalar fakturan tolkar vi det som att du har accepterat och valt att behålla produkten.

Om du bestämmer dig för att inte betala fakturan och därmed inte behålla produkten, har du möjlighet att returnera försändelsen. Produkten ska i sådana fall returneras i originalskick. Om produkten returneras i skadad skick, har Aliaz rätt att begära ersättning för uppkommen skada.

Eventuella returer omfattas av ett separat avtal. Vänligen kontakta Aliaz för ytterligare information.

Om du inte returnerar produkten, tolkar Aliaz det som om en retur inte är möjlig och du anses därmed ha brutit mot reglerna för betalning och retur. I sådana fall har Aliaz rätt att begära betalning av produkten i sin helhet. Det innebär att du som kund är skyldig att betala in hela beloppet.

Observera att Aliaz har äganderätt till produkten fram till dess att fakturan är betald. Fram till dess ägs alltså produkten av Aliaz.

Den potentiella kunden ska erlägga betalning till tredje part inom angiven tidsfrist.

Alla rättigheter avseende inkassering av fakturor och återkallelse av produkter överlåts till tredje part, som ansvarar för inkassering av fordringar. Om kunden inte betalar fakturan eller returnerar produkten kan ärendet komma att överlämnas till inkasso.

Observera även att kunden måste betala eventuella påminnelseavgifter och utomrättsliga kostnader.

Utomrättsliga kostnader beräknas utifrån rättsliga inkassokostnader (Wik 2012).

Din beställning anses vara komplett först när fakturan är betald.

Automatisk leveransservice

Denna text gäller endast kunder som begärt automatisk leveransservice.

När du använder dig av denna tjänst hittar du nödvändig information på din faktura samt på den sida där du gjorde din första beställning.

Nya beställningar görs automatiskt via vår automatiska leveransservice (30 dagar efter första leverans eller senare). Vår automatiska leveransservice är inte bindande: Du kan när som helst säga upp tjänsten. Uppsägning måste inkomma till kundtjänst före den 5:e i varje månad för att förhindra månatlig leverans. Den automatiska leveransservicen avslutas så snart din uppsägning bekräftas av kundtjänst med ett e-postmeddelande.

Om du inte skulle vara nöjd med din första leverans, kan du returnera produkterna. För den första försändelsen gäller liksom för övriga beställningar vår 14-dagars pengarna tillbaka-garanti. Samtliga kostnader, inklusive kostnaderna för själva produkten, samt faktura- och fraktkostnader, återbetalas så snart din retur mottagits. Den automatiska leveransservicen kan inte avslutas innan du fått din första leverans eller kundservice fått ett kvitto på att din retur mottagits.

Varje paket som levereras efter den första försändelsen betraktas inte längre som onlineköp och kan därför inte returneras när den väl lämnat vårt lager.

Du kan när som helst justera frekvens och omfattning på din leveransservice genom att kontakta kundtjänst.

För samtliga automatiska leveranser gäller ordinarie betalningsprogram. Det innebär att angivna sanktioner, räntor och inkassoinrättningar på fakturan gäller och stämmer överens med våra allmänna affärsvillkor.

Personuppgifter

Aliaz förbinder sig att inte att lämna vidare personlig information som du angivit till annan tredje part än den som ansvarar för hantering och bearbetning av personuppgifter.

Aliaz
Aasa tee 3, Loo alevik,
Jõelähtme vald,
Harju maakond, 74201, Estonia

Momsregistreringsnummer: LV40103648335

Registrerat i Lettland under följande företagsnummer: 40103648335

E-postadress till kundservice: se@fatkiller.nu

Skriv ut Spara som PDF